Täyslattaus

Täyslattaus

Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Min 5 hlö
Max 15 hlö

 

Täyslattaus Kolilla 25-27.2.2022

Miltä tuntuisi hypätä 40-luvun tunnelmaan, jossa voimaannutaan luonnosta, ravitsevasta ruoasta, yhdessä tekemisestä, kanssakulkijoista ja elämän yksinkertaisuudesta? Kaipaatko hengähdystauon arjen keskelle miniloman merkeissä? Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen. 

Perjantaina klo 17 saavumme Villa Orakseen. Illan ohjelmassa majoittuminen, talon tapoihin ja toisiimme tutustumista. Nautimme ruokaisan iltapalan ja rentoudumme elämyssaunan lempeissä löylyissä. Päivän päättää yhteinen iltatuokio.

Lauantaina heräydytään omaan tahtiin, nautitaan aamupala ja pidetään yhteinen aamunaloitus. Teemme FoRest Balance -Muutoksen metsäpolku® retken Ryläykselle, sisältää lempeiden kehon- ja mielen harjoitteiden lisäksi kotaevästelyn. Villalla valmistellaan myöhäinen lounas, jonka jälkeen on omaa aikaa. Illalla päästään elämyssaunaan yrttijalkakylpyineen sekä nauttimaan makoisa ja ravitseva illallinen. Päivän päättää yhteinen iltahetki.

Sunnuntaina heräydytään lempeydellä aamupalalle, pidetään kehoa ja mieltä avaava musiikillinen tuokio. Täyslattaus päättyy pienen ulkoilun jälkeen evästelyyn ja kokemusten jakamiseen nuotiolla. Ohjelma päättyy noin klo 13.

Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ja voimistavaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia. Avaimet ovat jo kaikilla itsellään, kunhan vain opimme niitä käyttämään. Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla.

Täyslattaus - elämysloma järjestetään idyllisessä Villa ORA's majatalossa. Pääset nauttimaan Villan lämpimästä yhteisöllisyydestä, sukellat 40-luvun tunnelmaan ja elämän yksinkertaisuuden lähteille, missä vedet kannetaan sisälle, käytetään ulkovessoja ja - saunaa. Sähköt löytyy ja jaetut huoneet lämpiävät.

Osallistujalta edellytetään kuntotasoa, jolla jaksaa kävellä metsäpoluilla rauhalliseen tahtiin muutamien kilometrien matkoja. Päivämatka on n. 4-6 km pituinen. 

AIKA: perjantaista klo 17.00 sunnuntaihin klo 13.00 saakka

RYHMÄN KOKO: 5 -13 hlö (Täyslattaus toteutuu, kun minimi osallistujamäärä täyttyy.)

HUOMIOITAVAA: Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioista varauksen lisätiedot - kohdassa.
 

HINTA: 360 e/hlö (sis.2 yötä jaetuissa huoneissa, ruoat, ohjelman) 


VOIT OSTAA TÄYSLATTAUKSEN  VERKKOKAUPASTA

Varaus- ja peruutusehdot

 "Lähdin ulos hetkeksi, ja lopulta päätin olla ulkona auringon laskuun saakka, sillä ymmärsin, että ulos meneminen on oikeastaan sisäänpäin menemistä." -John Muir

 

Seuraavan Täyslattaus -elämysloman ajankohta julkaistu. Otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella sopiaksesi omalle porukallesi Täyslattaus lomasta myös muuna ajankohtana!

Tarkista kenttä
Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Katso myös nämä

VillanSukkajuoksut

VillanSukkajuoksut on leikkimielinen liikuntatapahtuma Kolin maastossa.
hlö

Höllää Hetkeksi - yrityksille

Junnaako ajatukset paikoillaan? Mitäs jos hölläisitte hetkeksi?
hlö
79 €/hlö

Ennenku mie romahan - yrityksille

Vietäiskö työyhteisönne metsään, ennenku koko työporukka romahtaa!?
hlö
119 €/hlö