Täyslattaus - Hyppy ajattomuuteen

Täyslattaus - Hyppy ajattomuuteen

Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Min 5 hlö
Max 15 hlö

TÄYSLATTAUS - HYPPY AJATTOMUUTEEN, KOLILLA 26-28.5.2023

 

Miltä tuntuisi hypätä 40-luvun tunnelmaan, jossa voimaannutaan luonnosta, ravitsevasta ruoasta, yhdessä tekemisestä, kanssakulkijoista ja elämän yksinkertaisuudesta? Kaipaatko hengähdystauon arjen keskelle miniloman merkeissä? Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen. 

VIIKONLOPUN OHJELMA:

Perjantaina klo 15 saavumme Villa Orakseen. Ohjelmassa majoittuminen, talon tapoihin ja toisiimme tutustuminen. Nautimme väritäyteisen päiväpalan ja rentoudumme elämyssaunan lempeissä löylyissä. Päivän päätämme ihmeiden iltaan Verkkovaaran huipulla, jossa yhteinen meditaatio ja luontoäidin lempeä iltapala nuotion äärellä.

Lauantaina heräydytään omaan tahtiin, nautitaan aamupala ja pidetään yhteinen aamunaloitus. Teemme FoRest Balance -Muutoksen metsäpolku® retken Ryläykselle, joka sisältää lempeiden kehon- ja mielen harjoitteiden lisäksi kotaevästelyn. Villalla valmistellaan myöhäinen lounas, jonka jälkeen on omaa aikaa. Illalla päästään paratiisisaunaan yrttijalkakylpyineen sekä nauttimaan makoisa ja ravitseva illallinen. Päivän päättää yhteinen sydänpiiri sekä rauhoittava meditaatio.

Sunnuntaina heräydytään lempeydellä aamupalalle, pidetään kehoa ja mieltä avaava musiikillinen tuokio sekä päästetään luovuus valloilleen. Täyslattaus päättyy pienen ulkoilun jälkeen evästelyyn ja kokemusten jakamiseen nuotiolla. Ohjelma päättyy noin klo 15.

Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ja voimistavaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia. Avaimet ovat jo kaikilla itsellään, kunhan vain opimme niitä käyttämään.

Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla.

PAIKKA: Villa ORA's. Verkkovaara 1, 83960 Koli. Täyslattaus - elämysloma järjestetään idyllisessä Villa ORA's majatalossa. Pääset nauttimaan Villan lämpimästä yhteisöllisyydestä, sukellat 40-luvun tunnelmaan ja elämän yksinkertaisuuden lähteille, missä vedet kannetaan sisälle, käytetään pääosin ulkovessoja ja -saunaa. Sähköt löytyy ja jaetut huoneet lämpiävät. Villa Oraksessa asustaa kissa nimeltä Katti Matikainen. 

AIKA: perjantaista klo 15.00 sunnuntaihin klo 15.00 saakka

RYHMÄN KOKO: 5 -13 hlö (Täyslattaus toteutuu, kun minimi osallistujamäärä täyttyy.)

HUOMIOITAVAA: Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioista varauksen lisätiedot - kohdassa. Pisin päivämatka on noin 5 km pituinen, Kolin maasto on vaihtelevaa ja osin vaativaa.

HINTA: 360 e/hlö, sis.2 yötä jaetuissa huoneissa, ruoat ja ohjelman

ILMOITTAUDU JA VARAA OMA PAIKKASI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA (MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ) TAI OSTA SUORAAN ALLA OLEVASTA VIHREÄSTÄ VERKKOKAUPPAPAINIKKEESTA:

Varaus- ja peruutusehdot

 "Lähdin ulos hetkeksi, ja lopulta päätin olla ulkona auringon laskuun saakka, sillä ymmärsin, että ulos meneminen on oikeastaan sisäänpäin menemistä." -John Muir

Seuraavan Täyslattaus -elämysloman ajankohta julkaistu. Otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella sopiaksesi omalle porukallesi Täyslattaus lomasta myös muuna ajankohtana!

360 € / hlö, kesto 3 päivää
Tarkista kenttä
Verkkovaara 1 , 83960 Jero

Katso myös nämä

Ennenku mie romahan

Kaipaisitko rentouttavaa, palauttavaa ja elämyksen täyteistä huikeaa huilipäivää?
hlö
179 € / hlö, kesto 6h

Huilahustuokio

Tunnin mittainen luontolataushetki sinulle, joka olet pikalatauksen tarpeessa.
hlö
20 € / hlö, kesto 1h

Ennenku mie romahan - yrityksille

Vietäiskö työyhteisönne metsään, ennenku koko työporukka romahtaa!?
hlö
119 €/hlö