Usein kysytyt kysymykset

Vastauksia

Usein kysyttyihin kysymyksiin

Järjestääkö FoResting tekemistä Joensuussa?

Kyllä, järjestämme. Palveluissamme on eri pituisia tuokioita, joista lyhyemmät Huilahustuokiot ja Höllää Hetkeksi järjestetään pääosin Joensuun seudulla. Pidemmät Ennenku mie romahan - elämyspäivät ja Täyslattaus - elämyslomat / hyvinvointilomat järjestetään pääosin Kolin seudulla.

Sopiiko ryhmät kaikenkuntoisille?

Sopii kaikille aikuisille, joilla luonnossa liikkuminen onnistuu. Maastot vaihtelee, tarkempi kuvaus tuokiokohtaisesti. Joensuun aktiviteetit ovat helppokulkuisemmissa maastoissa ja Kolin kansallispuiston kupeessa olevien aktiviteettien reitistö on vaativampi. Luontoelämys- ja retkeilyreittejä räätälöidään myös ryhmän tarpeiden mukaan.

Kannattaako osallistua jos kaipaa stressinhallintaa?

Ehdottomasti kannattaa. Tuokioissa tavoitteena on rentoutuminen, palautuminen sekä mielen hyvinvointi. Lyhytkin oma aika ja luonnossa oleminen saavat kehossa ja mielessä aikaan positiivisia muutoksia.

Olen jo kokenut henkisen tien kulkija ja retriittien kävijä. Sopivatko nämä tuokiot minulle?

Sopii erinomaisesti, harjoitteisiin on silloin helpompi päästä sisälle. Sopii kaikille, jotka haluavat tutustua itseensä paremmin riippumatta siitä oletko asian äärellä ensimmäistä kertaa vai jo mielen harjoitteiden konkari. Jokaista harjoitetta pystyy syventämään sitä mukaa kun tietoisuus kasvaa.