Muutoksen metsäpolut

FoRest Balance® -muutoksen metsäpolut

"Jos seuraat aina samaa tuttua metsäpolkua, et ehkä löydä hienoimpia ja ihmeellisimpiä paikkoja luonnossa. Samoin tapahtuu aivoissasi. Jos toimit aina samojen rutiinien mukaan, uusia aivopolkuja ei pääse rakentumaan ja muutosta ei tapahdu."

 

Arki voi sinullakin olla hektistä ja siellä on monia välttämättömiä tehtäviä, jotka tulee tehdä päivittäin. Toisinaan arjen tehtävät, toistuvat ajatukset ja tunnetilat voivat uuvuttaa, stressata ja kuormittaa. Arkea emme voi muuttaa, mutta voimme auttaa sinua löytämään keinoja, joilla asenteeseen ja suhtaumiseen voi vaikuttaa.

FoRest Balance® vie sinut pois tutuilta poluilta näkemään hienoja paikkoja luonnossa. Leppoisan metsäkävelyn ohessa teet erilaisia kehonhuolto-, aisti- ja mielikuvaharjoitteita. Harjoitteiden kautta pääset päivän teeman mukaisesti mm. opettelemaan pysähtymistä, tunnistamaan kuormittavia tekijöitä sekä voimavaroja, lisäämään läsnäoloa ja kiitollisuuden tunnetta.

Tuokiomme sopivat sinulle, joka haluat pienen hetken itsellesi ja lempeitä keinoja selkeämmän ja tasapainoisemman arjen saavuttamiseksi. Tutustu palveluihimme alla. 

 

Täyslattaus

Rentoudu koskemattoman idyllisessä vaaramaisemassa täysihoidolla Kolin Villa ORA`ksessa.
5-15 hlö

Ennenku mie romahan

89 €/hlö (ovh 179€), kesto 6h Kaipaisitko rentouttavaa, palauttavaa ja elämyksen täyteistä huikeaa huilipäivää?

Höllää Hetkeksi

39 €/hlö (ovh 79€) kesto 2h Sallitko itsellesi kehoa ja mieltä ravitsevan luontolataushetken? Sisältää kotaeväät!

Huilahustuokio 6 x sarjakortti

90 € / hlö, kesto 1 h x 6 Kaaoksesta tasapainoisempaan arkeen - muutos syntyy toistoilla

Katso myös