Ennenku mie romahan

Ennenku mie romahan

Verkkovaara 1, 83960 Jero

Max 15 hlö

Ennenku mie romahan

TÄLLÄ HETKELLÄ EI AVOIMIA TAPAHTUMIA, KYSY TARJOUS OMALLE RYHMÄLLESI

Tuntuuko keho käyvän kierroksilla? Valtaako stressi mielen? Kaipaisitko arjen keskelle rentouttavan ja palauttavan huilihetken, joka on juuri sinua varten suunniteltu elämysten täyteinen päivä? Voit heittää kiireet, huolet ja arjen hälinän taka-alalle ja ottaa aikaa itsellesi.

Kolin lumoava luonto saa aistit heräämään ja mielen virkistymään neljän tunnin metsässä vietetyn ajan myötä. Lempeiden ohjattujen kehon ja mielen harjotteiden kautta hyvinvointisi lisääntyy. Ryläyksen tunnelmallinen kota ottaa sinut puolimatkassa vastaan ritisevän tulen äärelle. Voit hetkeksi levähtää ja nauttia lämpimästä juomasta ja ravitsevasta eväästä.

Metsäkävelyn jälkeen saavut aikaa nähneen Villa ORA'ksen hirsisten seinien syleilyyn, jossa makuja hivelevä keittolounas on sinulle kauniisti katettuna. Halutessasi pääset nauttimaan elämyssaunasta yrttikylpyineen. Kokemusrikkaan päivän päättää yhteinen rentoutusharjoitus, jonka myötä koet olevasi virkistynyt ja valmis jatkamaan arkea hyvän tunnetilan kanssa.

Kävelymatkan pituus maastoltaan vaihtelevilla metsäpoluilla on 4-5 km, vuodenajasta ja lumitilanteesta riippuen. Reitti on haastava ja vaatii hyvää peruskuntoa.

Paikka: Villa ORA's Koli, Verkkovaara 1, Jero. Voidaan järjestää myös muualla Pohjois-Karjalan alueella yhteistyössä eri yritysten kanssa.

Kesto: 6 tuntia

Hinta: 179€/hlö, sis. ohjauksen, kotaeväät ja keittolounaan

Ryhmän koko: 4-20 hlö

Varustus: Rento säänmukainen ulkoiluvarustus, reppu ja oma juomapullo. Talviaikaan lämmin taukopaita ja varahanskat. Tuokioita järjestetään ympärivuotisesti. Talvella on käytössä tarvittaessa lumikengät järjestäjän puolesta.

Lisäpalveluina: Elämyssauna yrttijalkakylvyllä 20 e/hlö

Ilmoitathan meille mahdollisista ruoka-aineallergioista. Keittolounas on gluteeniton, maidoton ja lihaton. Osallistujien on hyvä huolehtia omasta tapaturmavakuutuksesta.

Kysy tarjous omalle ryhmällesi, niin räätälöimme toiveidesi mukaisen elämyspäivän!

Varaus- ja peruutusehdot

179 € / hlö, kesto 6h
Tarkista kenttä
Verkkovaara 1, 83960 Jero

Katso myös nämä

Ennenku mie romahan - yrityksille

Vietäiskö työyhteisönne metsään, ennenku koko työporukka romahtaa!?
hlö
119 €/hlö

Täyslattaus - telttaleiri

Koe Täyslattautuminen telttakylän lempeässä syleisyssä
hlö
360 € / hlö, kesto 3 päivää

Höllää Hetkeksi

Sallitko itsellesi kehoa ja mieltä ravitsevan luontolataushetken? Sisältää kotaeväät!
hlö
39 €/ hlö, kesto 2h