Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Palveluhinnat sisältävät aina valmistelutyöt, laadukkaat palvelut ja tarvittavat varusteet, ammattitaitoiset ohjaajat, sekä toiminnan vastuuvakuutuksen.

OHJELMAPALVELUIDEN YLEISET PERUUTUS- JA MAKSUEHDOT:

Jos tarjouksen ja näiden yleisten peruutus- ja maksuehtojen välillä on eroavaisuuksia, sovelletaan tapahtumakohtaisen tarjouksen ehtoja.

PERUUTUSEHDOT

Ehdot astuvat voimaan tarjouksen hyväksymisestä kirjallisesti tai suullisesti. Peruutusehtojen maksuperusteena pidetään tarjouksen loppusummaa tai tarjouksessa mainittua henkilömäärää jos tarjouksen hinta on henkilömäärään sidottu. Peruutusmaksuun sisällytetään loppusumman lisäksi myös mahdolliset lisäpalvelut, jotka on vahvistettu perushinnan päälle.

Maksu palautetaan kokonaisuudessaan toimistokuluja (24€) lukuunottamatta, kun tilaisuuteen on vähintään 20 vrk. 

Peruutusmaksu on 50 % kokonaishinnasta, jos peruutus tapahtuu alle 7 vrk tapahtuma- ajankohdasta.

Peruutusmaksu on 100 % kokonaishinnasta, jos peruutus tapahtuu alle 3 vrk (72h) tapahtuma-ajankohdasta. Poikkeuksena äkilliset sairastumistapaukset, jolloin maksuton peruminen lääkärin todistuksella.

Poikkeuksena on Huilahustuokio, joka on mahdollista peruutuksen tullessa siirtää myöhemmälle ajankohdalle (3 kk sisällä peruutuksesta), kun siirto tehdään vuorokautta ennen tapahtuma-ajankohtaa.

Peruutus- ja palautustapauksissa yhteydenotot sähköpostitse: forestingoy@gmail.com. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 

MAKSUEHDOT

Maksuvaihtoehdot ovat esillä verkkokaupassamme. Puhelimitse tai sähköpostitse tehtävissä varauksissa maksuvaihtoehdot esitetään varauksen teon yhteydessä.

Laskutus tapahtuu tapahtumapäivän jälkeen 7-14 pv:n maksuajalla tai sopimuksen mukaan. Huomautukset on tehtävä 7 pv:n kuluessa ohjelmapäivästä. Maksumuistutuskulut 5 eur.

Jos tarjouksen hinta on sidottu henkilömäärään, laskutusperusteena toimii vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa vahvistettu osallistujamäärä.

HUOMIOON OTETTAVAA

Sääolot eivät ole ulko-ohjelman peruutusperuste muutoin kuin järjestäjän ilmoituksesta. Jos luonnonolot tekevät sovitun ohjelman järjestämisen mahdottomaksi tai vaaralliseksi, on järjestäjällä oikeus peruuttaa ohjelma. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan järjestäjän puolesta, peruutusmaksu on 0 eur. Varaohjelmista neuvotellaan erikseen ja niiden laskutuksessa sovelletaan erillisiä, tapauskohtaisia ehtoja. 

Alkoholin tai muun päihteen vaikutuksen alaisena osallistuminen on turvallisuussyistä kielletty. Järjestäjällä on oikeus korvauksetta evätä asiakkaan osallistuminen erilliseen aktiviteettiin tai ohjelmakokonaisuuteen, jos osallistuja on päihtynyt. 

Osallistujilla toivomme olevan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen. Turvalliseen toimintaan ohjaajamme antavat ennakkoinfon ja ohjeistukset, joiden kuulemisesta ja ymmärtämisestä toivomme myös asiakkaan huolehtivan. Saadun ohjeistuksen noudattaminen on osallistujan vastuulla.

FoResting Oy:llä (Y-3176243-8) on lainmukainen toiminnanvastuuvakuutus. Jokaiseen tapahtumaan tehdään turvallisuusasiakirja, joka pyydettäessä toimitetaan myös asiakkaalle.