Täyslattaus vaellus

Täyslattaus vaellus

Verkkovaara 1, Koli

TÄYSLATTAUS -VAELLUS KOLILLA 26-28.8.2022

 

Miltä tuntuisi hypätä 40-luvun tunnelmaan, jossa voimaannutaan luonnosta, ravitsevasta ruoasta, yhdessä tekemisestä, kanssakulkijoista ja elämän yksinkertaisuudesta? Kaipaatko hengähdystauon arjen keskelle miniloman merkeissä? Täyslattaus on täyden kympin valinta, kun vain yksi päivä ei riitä kropan lataamiseen. 

VIIKONLOPUN OHJELMA:

Perjantaina klo 15 saavumme Villa Orakseen. Ohjelmassa majoittuminen, talon tapoihin ja toisiimme tutustuminen. Nautimme väritäyteisen päiväpalan ja rentoudumme elämyssaunan lempeissä löylyissä. Päivän päätämme ihmeiden iltaan Verkkovaaran huipulla, jossa yhteinen meditaatio ja luontoäidin lempeä iltapala nuotion äärellä.

Lauantaina heräydytään omaan tahtiin, nautitaan aamupala ja pidetään yhteinen aamunaloitus. Lähdemme koko päivän retkelle Kolin kansallispuistoon, jossa teemme FoRest Balance -Muutoksen metsäpolku® harjoitteita, nautimme luonnon rauhasta, kiireettömyydestä sekä keräilystä. Äitimaan antimista valmistamme nuotiolla herkullisen lounaan sekä välipaloja. Illalla päästään Villalle rentoutussaunaan yrttijalkakylpyineen sekä nauttimaan makoisa ja ravitseva illallinen. Keräilyn antimia hyödynnämme myös saunassa sekä iltapalalla. Päivän päättää yhteinen sydänpiiri sekä rauhoittava meditaatio.

Sunnuntaina heräydytään lempeydellä aamupalalle ja lähdemme Forest Balance luovuuden polulle Ryläykselle sekä huikealle kiviputoukselle. Matkalla teemme erilaisia luovuutta avaavia niin kehollisia, musiikillisia, kuin aisti- ja mielikuvaharjoitteitakin. Kodalla nautimme inspiroivan lounaan. Ohjelma päättyy Villa Oraksella noin klo 15.

Tavoitteena on irtaantua stressistä sekä kiireestä, rentouttaa mieltä ja kehoa, syödä ravitsevaa ja voimistavaa ruokaa, jakaa yhdessä kokemuksia ihmisyydestä, elämästä ja mahdollisista haasteista sekä löytää terveen ja hyvän elämän avaimia. Avaimet ovat jo kaikilla itsellään, kunhan vain opimme niitä käyttämään. Yhdessä oleminen ja tekeminen on voimistavaa. Viikonlopun aikana saat osallistua yhdessä tekemiseen omien voimavarojesi mukaan, mutta Täyslattauksessa on myös lupa vain olla.

PAIKKA: Villa ORA's, Verkkovaara 1, 83960 Lieksa.

Täyslattaus - elämysloma järjestetään idyllisessä Villa ORA's majatalossa. Pääset nauttimaan Villan lämpimästä yhteisöllisyydestä, sukellat 40-luvun tunnelmaan ja elämän yksinkertaisuuden lähteille, missä vedet kannetaan sisälle, käytetään pääosin ulkovessoja ja -saunaa. Sähköt löytyy ja jaetut huoneet lämpiävät. Villa Oraksessa asustaa kissa nimeltä Katti Matikainen.

AIKA: perjantaista klo 15.00 sunnuntaihin klo 15.00 saakka

RYHMÄN KOKO: 5 -13 hlö (Täyslattaus toteutuu, kun minimi osallistujamäärä täyttyy.)

HUOMIOITAVAA: Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja muista huomioista varauksen lisätiedot - kohdassa.

Osallistujalta edellytetään kuntotasoa, jolla jaksaa kävellä vaativan maaston metsäpoluilla rauhalliseen tahtiin aamusta iltaan. Lauantain päivämatka on maksimissaan 15 km ja sunnuntain 6 km. 

HINTA: 360 e/hlö (sis.2 yötä jaetuissa huoneissa, ruoat, ohjelman)

Varaus- ja peruutusehdot 

OSTA TÄYSLATTAUS TÄÄLTÄ:

 "Lähdin ulos hetkeksi, ja lopulta päätin olla ulkona auringon laskuun saakka, sillä ymmärsin, että ulos meneminen on oikeastaan sisäänpäin menemistä." -John Muir

Verkkovaara 1, Koli

Katso myös nämä

Ennenku mie romahan

Kaipaisitko rentouttavaa, palauttavaa ja elämyksen täyteistä huikeaa huilipäivää?
hlö
179€/hlö, kesto 6h

Huilahustuokio

Tunnin mittainen luontolataushetki sinulle, joka olet pikalatauksen tarpeessa.
hlö
20 € / hlö

Villan Kumpparijuoksut

Villan Kumpparijuoksuissa Kolilla koetaan ravan ja ilon roiskuminen...
hlö