Täyslattaus - Valoa ja Voimaa Vuorilta Espanjassa

Täyslattaus - Valoa ja Voimaa Vuorilta Espanjassa

Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga 

TÄYSLATTAUS - VALOA JA VOIMAA VUORILTA, ESPANJASSA 12-19.11.23

 

Miltä kuulostaisi viikon mittainen täydellinen latautuminen täysihoidolla Espanjan vuorilla, merellisessä maisemassa, ravitsevien aterioiden äärellä, voimaannuttavassa seurassa?

Keveys, ajattomuus, valo, ilo, tapakset, tunnelma, vuoriseikkailut, meri, maisemat, hiekka jalkojen alla, auringon nousut ja laskut jne. ovat jotain, mitä soisi ihan jokaisen kokevan...

Kun yllä oleviin yhdistää FoRest Balance - Muutoksen metsäpolut ® , on edessä lempeän syvällinen tutkimusmatka itseen, omiin voimavaroihin, tunteisiin, läsnäoloon, kiitollisuuteen, luovuuteen ja elämän ihmeeseen! Ja kun pääsee jakamaan ajatuksia ja kokemuksia yhdessä toisten samanhenkisten kanssa, on tunne niin sanoinkuvaamattoman hieno ja syvä, että sielussa asti tuntuu!

Kuvittele jos kokisit jotain niin syvästi, että oivallukset ja muistot piirtyisivät sydämeesi ja voisit ammentaa niistä voimaa sekä valoa arjen keskelle... ✨

Siispä, lähetääs marraskuun pimeyden keskellä yhres Espanjaan, sillä tulossa Täyslattaus - valoa ja voimaa vuorilta!

Kullekkin päivälle on oma teemansa (mm.kiitollisuus, läsnäolo, luovuus) ja sukellamme  lempeän syvällisesti kunkin päivän aiheeseen FoRest Balance - Muutoksen Metsäpolku ® -menetelmän myötä. Ajatuksena kaikessa: “Se tapahtuu mikä sinulle on tässä hetkessä tarkoitettu tapahtua.” Ei enempää, ei vähempää.

Kaikkia aisteja hoivaava Täyslattaus – Valoa ja Voimaa vuorilta -viikko, antaa sinulle mahdollisuuden heittää mielestäsi arjen haasteet sulkiessasi kotioven. Kun laskeudumme lentokentälle Espanjan auringon alle ja huristelemme vajaan tunnin mittaisen vuoristomatkan kohti majatalo Finca El Cortijilloa, tunnemme rauhan ja läsnäolon laskeutumisen kehoomme. 

Maisemat hivelevät mieltä ja kehoa. Hyppy tuntemattomaan on alkanut. Mikä seikkailu sinua odottaakaan lempeyden ja läsnäolon seurassa. Pääsemme yhdessä tutkimaan näitä ehtymättömän valon ja voiman lähteitä. 

Jo itse lentomatka on laskeutumista läsnäolon tilaan. Kutkuttavaa ja ihanaa. Odotat jotain mistä et vielä tiedä. Pääset kokemaan jotain mitä et ole ennen kokenut. Tulet tuntemaan paljon tunteita. Tunnet kuuluvasi osaksi jotakin hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Sinä olet luomassa itsenäsi osan tätä ihmettä. Elämme sen todeksi tämän viikon aikana, kaikki yhdessä.

Palaat Täyslattauksesta kotiin repussasi unohtumattomia muistoja, kokemuksia ja oivalluksia, mistä voit ammentaa valoa ja voimaa arjen keskellä. 

 

OHJELMA: Viikon aikana luvassa aurinkotansseja, rentoutumista, unohtumattomia vuoriseikkailuja. Taidetta ja relapiaa, lempeää liikettä, luovuutta, humppaa ja hiven skumppaa. Välimerenkosketusta, suuria tunteita, maittavaa ruokaa ja kaikkea muuta ihanaa...

KATSO TARKEMPI VIIKKO-OHJELMA TÄÄLTÄ (pienet muutokset mahdollisia) 

 

AIKA: 12-19.11.2023

PAIKKA: Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga 

Finca El Cortijillo on vanha, perinteikäs, upeasti remontoitu, tunnelmallinen majatalo. Sisäpihalta löytyy uima-allas alue, josta on näköala välimerelle 1500 metrin korkeudesta.

Sydämmellinen isäntäpari pitää meistä huolta koko viikon ajan. Majatalomme sijaitsee idyllisessä avokado- ja sitruspuiden ympäröivässä Canillas de Albaida kylässä, josta pääsee suoraan luonnonpuistoon, upeille ja jylhille vaellusreiteille. 

 

HINTA: 1190€ Earlybird (kun varaat viimeistään heinäkuun loppuun mennessä 

-> majoitus 560€ + ohjelma 630€)

1340 € (kun varaat elokuu-marraskuussa -> majoitus 560€ + ohjelma 780 €)

 

OHJELMAHINTA SISÄLTÄÄ:

 • Viikko-ohjelma 

 • Sydämelliset mehtärelapeutit vierelläkulkijoinasi kellon ympäri

 • Liikkuminen viikon aikana paikasta toiseen

 • Hedelmiä, pähkinöitä, juomia välipaloiksi

 

MAJOITUSHINTA SISÄLTÄÄ: 

 • 7x runsas aamupala, 7x  kolmen ruokalajin illallinen + lasi viiniä halutessaan

 

ASIAKAS MAKSAA LISÄKSI:

 • LENNOT OMAKUSTANTEISESTI (jos tarvetta lennoille)

  • Suosittelemme seuraavia Norwegianin suoria lentoja:

   • Meno: Norwegian Helsinki - Malaga 12.11.2023 klo 7:00 Lento D82882

   • Paluu: Norwegian Malaga - Helsinki 19.11.2023 klo 17:55 Lento D82885

  • Varaathan lippusi ajoissa! Huomaa, että lennot eivät kuulu Täyslattauksen hintaan.

  • Voit tulla Malagaan ja suoraan majatalolle millä tahansa muullakin lennolla, mutta näiden lentojen yhteyteen liitämme kuljetuksen majatalolle (+30e). Majatalolle pääsee myös taksilla tai bussilla.

 • Matkat lentokentältä majatalolle 30 €/hlö suunta

 • Lounaat omakustanteisesti n. 5-15€/krt/hlö (syödään välillä luonnossa, pikkukylissä tms.)

 • Saunamaksu 10€/hlö/kerta

 

HUOMIOITHAN:

 • TÄSSÄ VARAUKSESSA MAKSETAAN VAIN FORESTINGIN OSIO. 

 • MAJOITUSKUSTANNUKSET maksetaan kohteessa suoraan Cortijillo hotellille tai etukäteen tilille (maksutiedot majatalolta)

 • Olemme tehneet alustavan varauksen osallistujille Finca El Cortijillossa yöpymiseksi. Sopimus majoituspalvelun ostamisesta tehdään erikseen majoituspalveluntarjoajan kanssa. Lisätietoja saat lähempänä tapahtumaa. 

 • Vuoriseikkailut ovat vaativia sekä melko kivikkoisia ja pituudeltaan n. 4-10 km. Näihin osallistuvilta edellytetään hyväkuntoisia jalkoja ja pientä huimapäisyyttä.

 

ILMOITTAUTUMINEN: VARAA PAIKKASI OHESSA OLEVAN ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN KAUTTA. SAAT MAKSUTIEDOT VARAUSVAHVISTUKSEN YHTEYDESSÄ.

Ilmoittautumalla hyväksyt seuraavat ehdot:

Jos peruutus tehdään viimeistään 3 kk ennen tapahtumaa, palautetaan ohjelman maksu kokonaisuudessaan. Peruutukset 30 päivää ennen retriitin alkua, pidätämme 50% retriitin ohjelman hinnasta. Emme palauta rahoja alle 14 päivän peruutuksista.

Myydessämme Täyslattaus - Valoa ja voimaa vuorilta retriittiä ja ohjaamalla asiakkaat Finca El Cortijillon majoituspalveluiden käyttäjäksi, toimimme matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (901/2017) 4§:ssä tarkoitetun yhdistetyn matkanjärjestelyn syntymistä edesauttavana elinkeinonharjoittajana. Täyslattaus retriitti ei ole mainitun lain tarkoittama matkapaketti.

Tästä johtuen kun varaat suosituksestamme Finca El Cortijillon majoituspalvelun, sinuun ei sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. FoResting oy ei ole näin ollen vastuussa Finca El Cortijillon majoituspalvelun asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Täyslattaus -retriitistä peritään ennakkomaksu. Majoituspalvelu laskuttaa palvelunsa erikseen. Retriitti ei ole valmismatkalain (1079/1994) tarkoittama valmismatka. Sopimus majoituspalvelusta tehdään erikseen majoituspalvelun tarjoajan kanssa.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TÄYSLATTAUTUMMAAN ESPANJAAN!

1190 €/ hlö, kesto 7 päivää
Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga 

Katso myös nämä

Täyslattaus - Hyppy ajattomuuteen

Rentoudu koskemattoman idyllisessä vaaramaisemassa täysihoidolla Kolin Villa ORA`ksessa.
hlö
360 € / hlö, kesto 3 päivää

Huilahustuokio

Tunnin mittainen luontolataushetki sinulle, joka olet pikalatauksen tarpeessa.
hlö
20 € / hlö, kesto 1h

Täyslattaus vaellus

Täyslattaus kutsuu sinua nauttimaan luonnosta vaeltaen!
hlö
360 €/ hlö, kesto 3 päivää