Täyslattaus - Valoa ja Voimaa Vuorilta Espanjassa

Täyslattaus - Valoa ja Voimaa Vuorilta Espanjassa

Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga 

TÄYSLATTAUS - VALOA JA VOIMAA VUORILTA, ESPANJASSA 9-16.11.24

 

Miltä kuulostaisi viikon mittainen täydellinen latautuminen täysihoidolla Espanjan vuorilla, merellisessä maisemassa, ravitsevien aterioiden äärellä, voimaannuttavassa seurassa?

Keveys, ajattomuus, valo, ilo, tapakset, tunnelma, vuoriseikkailut, meri, maisemat, lämmin hiekka jalkojen alla, auringon nousut ja laskut jne. ovat jotain, mitä soisi ihan jokaisen kokevan...

Kun yllä oleviin yhdistää FoRest Balance - Muutoksen metsäpolut ® , on edessä lempeän syvällinen tutkimusmatka itseen, omiin voimavaroihin, tunteisiin, läsnäoloon, kiitollisuuteen, luovuuteen ja elämän ihmeeseen! Ja kun pääsee jakamaan ajatuksia ja kokemuksia yhdessä toisten samanhenkisten kanssa, on tunne niin sanoinkuvaamattoman hieno ja syvä, että sielussa asti tuntuu!

Kuvittele jos kokisit jotain niin syvästi, että oivallukset ja muistot piirtyisivät sydämeesi ja voisit ammentaa niistä voimaa sekä valoa arjen keskelle... ✨

Siispä, lähetääs marraskuun pimeyden keskellä yhres Espanjaan, sillä tulossa Täyslattaus - valoa ja voimaa vuorilta!!!

Kullekkin päivälle on oma teemansa (mm.kiitollisuus, läsnäolo, luovuus) ja sukellamme  lempeän syvällisesti kunkin päivän aiheeseen FoRest Balance - Muutoksen Metsäpolku ® -menetelmän myötä. Ajatuksena kaikessa: “Se tapahtuu mikä sinulle on tässä hetkessä tarkoitettu tapahtua.” Ei enempää, ei vähempää.

Kaikkia aisteja hoivaava Täyslattaus – Valoa ja Voimaa vuorilta -viikko, antaa sinulle mahdollisuuden heittää mielestäsi arjen haasteet sulkiessasi kotioven. Kun laskeudumme lentokentälle Espanjan auringon alle ja huristelemme vajaan tunnin mittaisen vuoristomatkan kohti majatalo Finca El Cortijilloa, tunnemme rauhan ja läsnäolon laskeutumisen kehoomme. 

Maisemat hivelevät mieltä ja kehoa. Hyppy tuntemattomaan on alkanut. Mikä seikkailu sinua odottaakaan lempeyden ja läsnäolon seurassa. Pääsemme yhdessä tutkimaan näitä ehtymättömän valon ja voiman lähteitä. 

Jo itse lentomatka on laskeutumista läsnäolon tilaan. Kutkuttavaa ja ihanaa. Odotat jotain mistä et vielä tiedä. Pääset kokemaan jotain mitä et ole ennen kokenut. Tulet tuntemaan paljon tunteita. Tunnet kuuluvasi osaksi jotakin hyvin tärkeää ja merkityksellistä. Sinä olet luomassa itsenäsi osan tätä ihmettä. Elämme sen todeksi tämän viikon aikana, kaikki yhdessä.

Pääset lukemaan tarkemmin ohjelmasta ja aikatauluista täältä:

Palaat Täyslattauksesta kotiin repussasi unohtumattomia muistoja, kokemuksia ja oivalluksia, mistä voit ammentaa valoa ja voimaa arjen keskellä. 

AIKA: 9-16.11.2024

PAIKKA: Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga

-> https://cortijillohotel.com

Finca El Cortijillo on vanha, perinteikäs, upeasti remontoitu, tunnelmallinen majatalo. Sisäpihalta löytyy uima-allas alue, josta on näköala välimerelle 700 metrin korkeudesta.

Sydämellinen isäntäpari pitää meistä huolta koko viikon ajan. Majatalomme sijaitsee idyllisessä avokado- ja sitruspuiden ympäröivässä Canillas de Albaida kylässä, josta pääsee suoraan luonnonpuistoon, upeille ja jylhille vaellusreiteille. 

HINTA: 1290€ Earlybird (kun varaat viimeistään heinäkuun loppuun mennessä 

-> majoitus 560€ + ohjelma 730€)

1390 € (kun varaat elokuu-marraskuussa -> majoitus 560€ + ohjelma 830 €)

Asiakas maksaa ohjelmapalveluosion oheisesta varauskalenterista tai laskulla etukäteen. 

Majoitusosuus maksetaan suoraan majatalolle paikan päällä.

HINTAAN SISÄLTYY: 

 • 7x  runsas aamupala, 7x  kolmen ruokalajin illallinen + lasi viiniä halutessaan

 • Hedelmiä, pähkinöitä, juomia välipaloiksi

 • Ohjattu ohjelma

 • Liikkuminen viikon aikana paikasta toiseen

 • Sydämelliset mehtärelapeutit käytettävissä ja vierellä kulkijoinasi koko retriitin ajan

ASIAKAS MAKSAA LISÄKSI:

 • Lounaat omakustanteisesti n. 5-15€/hlö/krt (syödään välillä luonnossa, pikkukylissä tms.)

 • Saunamaksu 10€/hlö/krt  

 • Lennot omakustanteisesti (jos tarvetta lennoille)

  • Suosittelemme seuraavia Norwegianin suoria lentoja:

   • Meno: Norwegian Helsinki - Malaga 9.11.2024 klo 9.30 Lento D82882

   • Paluu: Norwegian Malaga - Helsinki 16.11.2024 klo 14.00 Lento D82883

 • Varaathan lippusi ajoissa! Huomaa, että lennot eivät kuulu Täyslattauksen hintaan.

 • Kuljetus kentältä majatalolle suosituslennon yhteydessä +30 euroa/hlö/suunta. Kerrothan siis mikäli haluat osallistua kimppakyytiin, joka tulee reilusti halvemmaksi. Mikäli kuljetukselle on tarvetta muuna aikana, majatalolle pääsee myös omin päin kentältä taksilla. Yksittäinen taksikyyti tulee maksamaan omakustanteisesti noin 95 euroa/hlö/suunta. Malagan keskustasta pääsee majatalolle myös bussilla, kysy tarvittaessa lisätietoa.

HUOMIOITHAN:

 • TÄSSÄ VARAUKSESSA MAKSETAAN VAIN FORESTINGIN OSIO

 • MAJOITUSKUSTANNUKSET MAKSETAAN KOHTEESSA SUORAAN MAJATALOLLE. FoResting Oy tekee alustavan varauksen osallistujille Finca El Cortijillossa yöpymiseksi.

 • Vuoriseikkailut ovat vaativia sekä melko kivikkoisia ja pituudeltaan n. 6-15 km/päivä. Näihin osallistuvilta edellytetään hyväkuntoisia jalkoja ja pientä huimapäisyyttä.

Ehdot:

Jos peruutus tehdään viimeistään 3 kk ennen tapahtumaa, palautetaan ohjelman maksu kokonaisuudessaan. Peruutukset 30 päivää ennen retriitin alkua, pidätämme 50% retriitin ohjelman hinnasta. Emme palauta rahoja alle 14 päivän peruutuksista.

Myydessämme Täyslattaus - Valoa ja voimaa vuorilta retriittiä ja ohjaamalla asiakkaat Finca El Cortijillon majoituspalveluiden käyttäjäksi, toimimme matkapalveluyhdistelmistä annetun lain (901/2017) 4§:ssä tarkoitetun yhdistetyn matkanjärjestelyn syntymistä edesauttavana elinkeinonharjoittajana. Täyslattaus retriitti ei ole mainitun lain tarkoittama matkapaketti.

Tästä johtuen kun varaat suosituksestamme Finca El Cortijillon majoituspalvelun, sinuun ei sovelleta direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisia matkapaketteihin sovellettavia oikeuksia. FoResting oy ei ole näin ollen vastuussa Finca El Cortijillon majoituspalvelun asianmukaisesta suorittamisesta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä asianomaiseen palveluntarjoajaan.

Täyslattaus -retriitistä peritään ennakkomaksu. Majoituspalvelu laskuttaa palvelunsa erikseen. Retriitti ei ole valmismatkalain (1079/1994) tarkoittama valmismatka. Sopimus majoituspalvelusta tehdään erikseen majoituspalvelun tarjoajan kanssa (FoResting Oy hoitaa majoituksen varaamisen).

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TÄYSLATTAUTUMMAAN ESPANJAAN!

1290 €/ hlö, kesto 7 päivää
Finca El Cortijillo. 29755 Canillas de Albaida, Competa, Malaga 

Katso myös nämä

Höllää Hetkeksi

Sallitko itsellesi kehoa ja mieltä ravitsevan luontolataushetken? Sisältää kotaeväät!
hlö
39 €/ hlö, kesto 2h

Lahjakortti

Valitse täältä haluamasi lahjakortin arvo.
hlö
Lahjakortin summa 20€, 45€ tai 79€

Täyslattaus vaellus

Täyslattaus kutsuu sinua nauttimaan luonnosta vaeltaen!
hlö
360 €/ hlö, kesto 3 päivää