Luontoelämykset hyvinvointisi tueksi

FoResting Oy

 

 

Tervetuloa

muutoksen metsäpolulle

Onko arkesi joskus pelkkää suorittamista päivästä toiseen? Onko elämä joskus uuvuttavaa ja stressaavaa?

Miltä tuntuisi rentouttava ja rauhoittava luontoelämys metsän syleilyssä? FoRest Balance® - muutoksen metsäpolulla poiketaan pois opituilta poluilta kulkien kohti tasapainoisempaa arkea.

i

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu hyvinvointia tukevat luontolataushetket tunnin kestävästä Huilahustuokiosta usean päivän Täyslattaus -elämyslomiin. Räätälöimme tapahtumia mielellämme myös juuri sinun ryhmäsi tarpeisiin.

Lue lisää palveluistamme alta - mikä niistä olisi juuri sinulle sopivin?

Tutustu

tuleviin tapahtumiin

Täyslattaus - telttaleiri

Koe Täyslattautuminen telttakylän lempeässä syleisyssä
360 € / hlö, kesto 3 päivää

Täyslattaus vaellus

Täyslattaus kutsuu sinua nauttimaan luonnosta vaeltaen!
360 €/ hlö, kesto 3 päivää

Täyslattaus - Valoa ja Voimaa Vuorilta Espanjassa

Täydellinen pysähtyminen ja elämäsi seikkailu valon, vuorten ja välimeren syleilyssä.
1290 €/ hlö, kesto 7 päivää

Palautetta asiakkailtamme

Talven mahtavin villasukkailupäivä! ???? Hyvin järjestetty tapahtuma ja kaikin puolin hyvä meininki, ilo ja positiivinen energia. Ihan huikeita naisia nää mehtärelapeutit! Kiitos, kiitos, kiitos! ????❤

Minja

Ihana hyvän mielen tapahtuma! Mahtava loman aloitus ja rentouttavaa yhdessä oloa upeissa maisemissa. Avantosauna kruunasi päivän.

Kirsi Turunen

Aivan ihanan rento ja valoisa tapahtuma. Ehdottomasti tulen uudestaan ensi vuonna!

Annamaija Vienola-Kokkonen

Ihan huikea hyvän mielen tapahtuma! Tuli huomaamatta urheiltua ihan kunnolla, kun taidettiin kuitenkin mennä 6-7 kierrosta. :-D Hyvä rento ote vetäjillä, kaikki ohjeistukset yms todella selkeää. Reitti sopivan haastava ja mahtavaa, kun sai matkalla toteuttaa itseään luovasti. Terkuin sekä pyllymäkeilijä että osa-aika pulkkaaja! Tästä muodostuu heti vuotuinen perinne, keep up the good work!

Sanna Mikkola

Kiitos mainiosta tapahtumasta! Te järjestäjät olitte piristäviä uusia tuttavuuksia ja mielestäni järjestelyt toimivat hienosti.

Kaisu Suvanto

Ihana ja rentouttava päivä mahtavissa maisemissa. Ohjelma oli hyvin suunniteltu, reitillä sai maukasta juotavaa ja maalissa kuumaa keittoa eli huolto pelasi moitteetta. Sauna ja avanto viimeisteli päivän. Uudet kokemukset taskussa ja mieli rentoutuneena❤️

Tuija Nilmanen

VillanSukkajuoksuissa ihana yhdessä tekemisen meininki. Loistava tunnelma ja puitteet kohdillaan! Nautin joka hetkestä! Ensi vuonna uudestaan! ????

Anu Oinonen

Todella sydämellinen vastaanotto. Tunteita herättäviä harjoitteita näköalapaikoilla ja lähteen äärellä. Mahtavat ja maukkaat tarjottavat, joista riitti kerrottavaa ja puhuttavaa. Villa ORA´ksen hirsiseinien syleilyssä oli hyvä jättää puhelin pois ja olla viikonloppu ilman aikatauluja. Yhteisissä piireissä vallitsi lämmin tunnelma, ja koin tulleeni nähdyksi ja kuulluksi. Viikonloppuun mahtui niin villimpää meininkiä musiikin vietävänä kuin rauhoittavia meditaatioitakin. Onnistunut kokonaisuus!

Miia Kettunen

“Hölläsimme hetkeksi, irti päästimme arjesta.
Tunteiden kirjo, luonnon mahti, kaikki läsnä. Kiitos Foresting -tiimi”

Kirsi

“Läsnäoloa, valoa, aitoutta, rohkaisevaa. Ohjaajat aitoja omia persoonia, sopivasti annetaan tilaa harjoitusten lomassa."

Saara

"Kiitos paljon ihanasta, rentouttavasta ja aisteja avaavasta metsätuokiosta. Oli avartava ja uudenlainen elämys, jota voimme suositella kaikille, jotka haluavat hengähdystauon hektisyydestä. Kiitos<3"

Tiina Rajamäki ja Kaisa Werner

"Huilahustuokion voimaantumisen polku oli ihana ja tuli todella tarpeeseen kiireisen arjen keskellä. <3 Polku oli mietitty hienosti ja sen varrella tehtävien harjoitteiden avulla pääsin hiljentymään omaan itseeni - ajatuksiini, kehooni ja vahvuuksiini. Sain kokea, että minä riitän ja minun sisältäni löytyy vahvuuksia, joista voin ammentaa voimaa aina, kun sitä tarvitsen. <3 Kiitos FoResting tästä kokemuksesta ja ihanasta kohtaamisesta. <3"

Annika Immonen

“Ihanan mutkaton elämys. Kauniit lumiset maisemat ja vaihtelevat maastot. Ja se hiljaisuus, sai miettiä omia ajatuksia, ilman minkäänlaista kiirettä. Mahtavat ohjaajat... olivat niin sydämellisiä ja ystävällisiä. Reitti oli sopiva, tehtäviä sopivasti. Ruoka maittavaa. Ehkä jatkossa tulen käymään. Reitin vauhti oli sopivaa. Kiitos paljon, olette ihania<3”

Uusimmat

julkaisut

24.11.2021

Kerro kokemuksistasi

Mitä sinulle jäi päällimmäisenä mieleen?
17.11.2021

Asiakaskokemus

Asiakkaan ajatuksia Höllää Hetkeksi tuokiosta
10.08.2021

Nokimyssy

FoRestingin blogi
10.04.2021

Törmäsin nokimyssyyn

Sinä päivänä elämäni oli täyskaaos. Moni asia tuntui menevän päin puuta.